-och jag har bara 2 veckor kvar att pyssla om dessa guldkorn sen är de era!
Ni kommer säkert få se en och annan tår falla när ni far iväg härifrån för fy vad jag älskar dem allihop.
Min alldeles finaste “Indian kull”smiley
Idag blev de avmaskade för 2:a gången. De 180 klorna är klippta. De väger ca 3 kg.
Det är fullt med besök nästan varje dag så vi är trötta både jag och valparna.
Även Mads,Ulrika och Anna har varit här och pussat på valparna. Fjärde killen är såld idag till Mario i Göttingen, Tyskland. Nu kommer tre av killarna att utbildas till räddningshund. Så fränt! En tjej osåld nu…
Kära Ulla Frisk har varit här på Solgård för “inspektion”. Det var underbart att se henne dyka ner hos valparna och fullkomligt gå in i rollen som kennel mormor!
Tack Ulla, för att du tog dig tid att komma hit!
Cobra är fortfarande en enormt duktig mor och ger dem di 4 ggr/d. och färskmaten Vom och Hundmat bara älskar desmiley
Jag hoppas ha kunnat avvänja dem till 8:onde veckans start så att Cobra kan gå in och både leka och fostra dem mer. Just nu är hon bara inne för att amma dem annars vill hon inte vara så nära de sylvassa tänderna.
Här kommer några bilder från min mobil. Imorgon kommer en duktig fotograf hit och då blir det fina bilder på tant grön, tant gul och farbror blå m fl. Vi kanske tar fram någon pippi och provar lite apporterins lust om vi hinner.
Jag skickar mail snart ang. sista veckans bestyr med vet. bes mm, individuella tider för hämtning av juvelerna och angående resterande betalning.
Ha de gott!

För 5 veckor sedan var vi så här små…

Vassruggens kennel mormor Ulla Frisk
Det börjar bli jobbigt men hon gör vad naturen säger, fina lilla Cobra!
Odin vaktar valparna åt mig ibland när jag måste hänga tvätt eller ja… (vi har haft ormvråk och falk svävandes över hagen så nu lämnar jag dem inte en minut utan tillsyn!!!)
Så här trött blir man av alla gäster som ska klämma och känna och pussa på en´
Go´natt